Louis Lewandowski: Tizennyolc zsoltár

Louis Lewandowski: Tizennyolc zsoltár

Louis Lewandowski számos zsidó liturgikus mű szerzője, a berlini zsinagóga karnagyaként is tevékenykedett. Tizennyolc liturgikus zsoltár című ciklusát a Magyar Rádió 6-os stúdiójában vette lemezre a Magyar Rádió Énekkara, és a felvétel egy igazi kiadónagyhatalom, a Deutsche Grammophon gondozásában jelent meg. A lemezről Mácsai János, Molnár Szabolcs és Illényi Péter beszélget a Bartók Rádió Kritikus füllel című műsorában csütörtökön este. Tartson velünk, ismerje meg ön is az új kiadványt!

Amor Sanctus

Amor Sanctus

Az Amor Sanctus című lemez családi örömzenélésünk pillanatait örökíti meg. A lemezen 40 percnyi ritkaság: barokk és kortárs magyar darabokból összeállított csokor hallható.

Suburban Nights

Suburban Nights

Suburban Nights című orgonás szólólemezemet 2007-ben jelentettem meg. Az albumon szereplő műveket úgy válogattam, hogy az orgona jellegzetességeit és akkori zenei érdeklődésemet legjobban tükrözzék.

Till Now

Till Now

Till Now című lemezem 2005. szeptemberében 19.-én jelent meg a Hungaroton kiadó gondozásában. Az albumon a 18 és 21 éves korom között írt öt legfontosabb művem hallható, számos remek előadó közreműködésében.

Share This